DENİZLİ / BAKLAN - Hadim Ortaokulu

Kas

Kutlamada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, yanımızda bulunup destekleyen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tüm öğretmen camiasının günü kutlu olsun.

Kas

Bakanlığımızın ´´Öğrenciler Sinema İle Buluşuyor´´ etkinliği kapsamında ortaokul öğrencilerimizi Denizli Merkez de Avşar sinema salonunda  Ertuğrul 1890 sinema filmi ile buluşturduk.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okulumuzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi

May

Tombik ve 9´TAŞ oyunlarında EGE BÖLGE ŞAMPİYONU olan başarılı öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımız ilçe büyüklerini ziyarete gittiler.

May

İlçemizi temsilen önce DENİZLi ili Yarışmalarında Mendil Kapmaca ve Seksek oyunlarında İL İKİNCİSİ Tombik ve 9TAŞ´da DENİZLİ ili 1.si olan öğrencilerimiz ardından İZMİR´de düzenlenen yarışmalardada başarı ile temsil etmiş ve Ege bölge 1. si olmuşlardır 27-28-29/05/2016 tarihlerinde yine izmirde TÜRKİYE şampiyonasına gidecekler Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor Şimdiden tebrik ediyoruz.

May

İLçemizde düzenlenen ortaokullar arası erkekler futbol turnuvasında başarı ile temsil eden öğrencielrimiz 3. lük kupasını okulumuza kazandırdılar.

Nis

Baklan ilçesinde düzenlenen kız ve erkekler voleybol turnuvasında Erkeklerimiz ilçe 3. Kızlarımız ilçe 2. olmuştur

TEOG sınavı yapıldı

Mrt

Baklan Gençlik ve Spor Müdürülüğü´nün düzenlediği Satranç ve Mangala yarışmalarına katılımımız başarı ile tamamlanmıştır. Satranç kızlarda 6. Sınıf öğrencisi Merve KORKMAZ ilçe ikincisi, satranç erkeklerde 6. sınıf öğrencisi Ahmet ARMAĞAN İlçe 4. Mangala kızlarda 5. sınıf öğrencimiz Hatice HAYTA İlçe 2. si olmuştur. Başta dereceye giren öğrencilerimiz olmak üzere yarışmalara centilmence katılım yapan öğrencilerimize tebrikler..

Mrt

Ortaokul 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile Denizli ili liseleri tanıtım gezisi yapılmıştır. A.Karamanlıoğlu Turizm Meslek Lisesi, Orhan abalıoğlu Endüstri Meslek Lisesi, Cedide Abalıoğlu imamhatip Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Aydem Fen Lisesi gezilmiştir. Okulumuz öğrencilerimiz için yararlı bir gezi olmuştur.

Mrt

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinden İlknur Şahan İlçemizin düzenlemiş olduğu İstiklal Marşı Okuma yarışmasındaki güzel performansıyla dereceye girmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası oldukça eğlenceli şekilde kutlandı. Katkıda bulunan öğrenci, veli ve çğretmenlerimize teşekkür ederiz.